Kolačići (cookies)

Pridržavamo pravo koristiti kolačiće (engl. cookies) na web stranici "studio-d.hr". Kolačići predstavljaju skup podataka koji služe kao vaš anonimni individualni identifikator, na način da ga pojedina stranica na web stranici "studio-d.hr" koju posjećujete šalje Vašem pregledniku.

Kada pristupite pojedinoj stranici "studio-d.hr", šaljemo vam kolačiće koji se pohranjuju na Vašem računalu i služe za bilježenje informacija o Vašim prethodnim posjetama (npr. koliko puta ste pristupili stranicama "studio-d.hr"). To znači da ćemo prilikom svakog sljedećeg pristupa na "studio-d.hr" potražiti Vaš kolačić kako bismo pročitali u njemu zapisane podatke. Kolačić ne sadrži Vaše osobne podatke, nego omogućuje brže i učinkovitije aktiviranje informacija, podataka i postavki koje ste već prethodno priopćili prilikom pristupa i korištenja "studio-d.hr". Našim kolačićima na Vašem računalu ne može pristupiti neka internetska stranica koja nije dio web stranice "studio-d.hr".

"studio-d.hr" prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o čitanosti svojih stranica i pri tom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na:
http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na Vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama Vašeg internetskog preglednika.

Službenik za zaštitu osobnih podataka
Danijel Žalac, Studio D, obrt za kreativu i trgovinu.
Mlinovi 40, Zagreb, Hrvatska.
Telefon: +385976830407
E.mail: helpdesk@studio-d.hr